Presentkort till alla :)

Presentkort på burk är årets julklapp från oss på Bergners, Nordsjö Idé och Design!
Ge bort nya möjligheter ända in i 2013. Happy Christmas!
 
Foto: Johanna

En annorlunda ljusstake

Flaskpost? - Njaee.
Söndagskvällen fick gå i andra advents tecken efter en liten stunds tillverkning av årets adventsljusstake. Ja, jag erkänner att jag var en söndag försenad, men det är som det mesta i livet som tycks ha lätt att dra ut på tiden... lite flaskor, snöre och ljus, så var det klart! Ibland glömmer jag bort vad roligt det är att ha kreativa pysselprojekt för sig :)
 
Foto: Johanna, via Instagram

Ett träd någon?

Jag behöver en gren!
Kanske ska ta på mig stor- bootsen och göra en marcherande snöpulsningsmanöver ut i skogen på riktigt svår jakt. Vad jag letar efter är en stor gren att fästa på tvären ovanför dubbelsängen. På denna skall det finnas två grenar att hänga två lampor i som då ska hänga på vardera sida ängen. Ni ser lite grann av min tanke här nedan. Detta blir som att leta en pinne i en snöhög. Men vill man så kan man, försöker jag intala mig själv. Även om det mer känns som "den som söker han finner letar".....
 
Foto: Ikea/ Livet hemma

20 % IDAG !

ENDAST IDAG!
 
LUCKA NUMMER 5 INNEHÅLLER ETT FANTASTISKT
ÖVERRASKINGSERBJUDANDE!
 
20 % PÅ ALLA LAGERVAROR !
 
ÖPPETTIDER IDAG: 7-18
 
VÄLKOMNA :)

Julgran på metervara

Den får inte plats...
Granen alltså.
Det slog mig en tid efter att jag och min sambo bjudit in till oss på julafton. Var ska alla paket ligga? Någon julgran finns det inte tal om eftersom vår lägenhet omöjligen rymmer en sådan. En jul utan julgran. Jag smakade på orden. Det blir då för första gången i så fall. Lite trist kunde jag känna, och slog ann tanken om att styra om julafton till föräldrarnas stora villa i stället. - Tills jag skådade denna genila skapelse!
Hurra för jul och julgran! Gran på metervara, det måste vara det tokigaste jag sett. För en dryg 100-lapp på ikea får jag två meter julgran hem till lägenheten. Belysning och kulor fästs ovanpå tyget. Paketen läggs i en hög nedanför på golvet. Jag är lycklig!
 
Foto: IKEA

Bästa julklappen

Hos oss kan du köpa presentkort till någon att renovera för!
Enstrålande idé - eller hur? :)  Välkomna in!
 
Foto: Nordsjö idé och Design

RSS 2.0