HÖSTFEST! 25 %

NÄSTA VECKA
 
 
 
 

A season of brown

Då var det dags igen.
Brunt kryper inomhus i samma tagt som löven ramlar till marken. Brunt står för värme när temperaturen utomhus sakta men säkert sjunker grad för grad. Värmen från sängen blir svårare att lämna på morgnarna och fötterna får sig en schock när de får fäste mot det kalla golvet. För mig innebär detta toffel-tider då jag är fenomenal på att frysa om fötterna. Och frukostar i sängen är det bästa med det kalla vädret! :)
 
Foto: Ikea livet hemma

Söndagsseg

När jag står här tidigt på morgonen i butiken kommer det in en gäspande målare efter den andra.
Det verkar vara, liksom för mig själv, svårt att komma i säng i bra tid på söndagarna. Visst vill man väl förlänga helgen lite? Tänk vad skönt det skulle vara att vara katt.
 
Foto: Johanna
 

ALLOC- Pure Lock

Ett helt nytt golv, med helt ny teknik!
Funderar du på att byta golv? Men med tanke på allt arbete överväger du att behålla det gamla?
Nu finns en helt ny sorts golv på klick. ALLOC presenterar nyheten Pure Lock. Ett tunt vinylgov som är mycket följsamt, tål golvvärme och kan läggas till och med ovanpå befintlig klinker! Extremt tåligt mot väta och slitage. Ger en varmare känsla och är tyst och behagligt. Golvet klickas ihop, precis som ett laminat, men kanterna mot väggen kan du skära med kniv. Pure Lock är suverän att lägga i trapputrymmen. Läs mer på Allocs hemsida!
 

Foto: Alloc

Förkylt..

Här ekar det tomt.
En envis förkylning har tvingat mig till sängs de senaste dagarna, och nu verkar andra kollegor också blivit smittade. Nedrans.
 
 
Foto: Ikea live themma

Eco Street

Den 19e September släpper Eco en ny och fräsh tapetkollektion som fått sin inspiration från gatulivet.
En både rolig och diskret kollektion till ett väldigt bra pris! Men faktisk måste jag medge att mina ögon dras mer till möblemanget än till själva tapeten... Men kanske är det också det som är meningen. ;)
 
"Eco Wallpapers nya kollektion Street speglar de kontrastrika uttryck som vi möter varje dag utomhus. Och den här gången är det materialet i tapeten som har huvudrollen. Eco Street är en kollektion för alla som vill skapa uppmärksamhet hemma med hjälp av kontraster. Genom att placera mönster på ruff textur har Eco Wallpaper bokstavligt talat tagit gatulivet innanför dörrarna.
– Vi har utforskat allt från husfasader till byggarbetsplatser, förklarar Björn Nilsson, som designat kollektionen för Eco Wallpaper. Det har varit väldigt spännande att hämta inspiration i träplankor, rå betong och guldpläterade kandelabrar i fina gatans skyltfönster. Resultatet är en kollektion där materialet har fått förstärka mönstret. Den urbana materialkänslan i kombination med mönster av antika inslag ger tapeterna ett alldeles speciellt uttryck som bidrar till att skapa en unik upplevelse i hemmets alla rum." Eco Wallpaper
 
319:-/ rulle
 
.
 
 
Foto: Eco Wallpaper

Ordning, tack

Höststädning!
Nu är det faktiskt dags att städa undan sommarskorna för att göra plats för varmare kängor och bredare klackar.
Hur förvara du din samling sommarskor?
Ordning och reda blir mycket lättare om du förvarar skorna i snygga kartonger och lådor. Och varför inte fota skorna och klistra fast en bild på kartongen så du ser vad kartongen innehåller? :)
 
Foto: Ikea/ Livet hemma

RSS 2.0