Drömmen om inredare?

Kompis, det går bra nu.
Har du en hemlig dröm som designer, inredare eller arkitekt? Jag har nog någon sådan smygdröm... :P
En som det går väldigt bra för nu heter Kelly Hoppen och har nu fått uppdraget att inreda hos självaste Beckham.  Hon tar numera inte på sig några uppdrag under 600 000 dollar.. Det här kallar jag snyggt!



 
Foto: Via  http://eclecticinteriordesigngroup.blogspot.com/2010/04/design-crush-kelly-hoppen.html

Hennes prägel verkar vara att ha udda stolar på kortsidorna av det stora matsalsbordet. En väldigt härlig idé tycker jag!

Utflykt

Någon som har en röd gammal moped?
Så kommer mina inspirationsbilder på picknick igen :) Jag är, som ni vet, en riktig mysmänniska. Jag skulle gärna ha många spännande utflykter med frukt, gott bröd och någon smarrig ost. Den skönaste detaljen i denna serie bilder är den tunga och härliga melonen som någon fiffig person omsorgsfullt släpat med sig. Sinne för detaljer, det är en förmåga man borde träna upp!






Foto: Ikea, Livet hemma

Och en slank han dit...

Önskar flr guds skull att alla haft en wonderful midsommarhelg!
Det har jag i alla fall :)


The one and only

Färgen som håller i upp till 16 år!
Nordsjös akrylatfärg One för utomhusmålning är färgen som räcker längre och har en enorm täckförmåga. Nordsjö One håller ditt hus snyggt och fräscht extremt länge med en kulörbeständighet i en klass för sig. Med andra ord, står emot väder, vind och solblekning väldigt bra. Även rött och blått som kan vara känsliga för solblekning håller kulören och ser nymålat ut länge.











Om du ska måla om ditt hus med samma eller en liknande nyans som du redan har räcker det med endast en strykning! Nytt trä grundas med Tinova Utegrund, eller Tinova trägrund V.


Foto: Nordsjö Ide & Design

Boråstapeters Nya Hanna

Hanna Wernings nya Hanna
"Inspirerad av vår svenska flora har Hanna Werning fördjupat sig i mötet mella djur och natur och skapat de vackra mönstren; Svanpark, Katträd, Kastanjetrast, Kvitter, Nötplockare och Näckrosryss. " 

Nu har Boråstapeter gett ut den nya Hannakollektionen med massor av härliga färger och udda mönster. Jag gillar dessa färgklickar enormt! Kolla in de snygga kuddarna vi har fått från Boråstapeter med mönster från den nya kollektionen. Passar perfekt i våran lilla nyinredda myshörna :)






Foto: Johanna

Jordgubbskalas

Välkommen på lite jordgubbar!
Bland det bästa med denna årstid är att man kan få sig en låda riktigt härliga jordgubbar för bara 20 spänn. Kanske finns det en vän där ute som skulle behöva prata om ditten och datten och lite jordgubbar är aldrig fel och är svårt att tacka nej till. Ät dem som de är, med socker på, med grädde eller glass till, eller med lite yoghurt om man vill ha det lite hälsosammare. Jag har också sett på "Leila bakar" att det är supersmarrigt att göra jordgubbskräm med rabarber och citronskal. Den perfekta jordgubbsskålen hittar du såklart på loppis! ;)


Foto: Ikea Livet hemma

Kroatien

Fototime i regniga dagar.
Jag tänkte jag skulle bjuda på lite reseinspiration i form av bilder från min två- veckors semester i Kroatien.
Har du inte besökt detta landet skulle jag rekommendera det med värme!
Kroatia I LOVE











Foto: Johanna

Sommar, sommar, sommar..

Jag längtar tillbaka till stranden....
Men vi får väl hoppas på en fin sommar här hemma i Sverige istället :)
Vilken picknick- stil kör du? På h&m home finns massor av inspiration! 






Foto: H&m home

Tillbaka!

Nu ska det bli full fart igen!
Borta bra men hemma bäst som man säger :)


Vardagsrum utomhus

Om det bara hade varit lite stadigare väder i Sverige.
Da kan jag nästan lova att landet skulle blomstra av caféer och uteplatser med rottingmöbler och sköna dynor. Utomlands är det sa fuskigt att de nästan aldrig behöver ta bort möbler och dynor. I alla fall inte under säsong. Rottingtrenden har spridit sig i hela europa (världen?), och trendigare uteplats än med rotting, kan man inte fa!


Foto: World-wide-furniture.com

Nyfiken pa fler idéer gällande rottingmöbler kan du kolla in vad jag tidigare fifflat till :)

Läs inlägget här!

Ett litet grattis

Far jag nog ta och säga till min pojkvän i efterskott pa namnsdagen.
Visst är det märkligt vad olika viktigt man kan tycka det är med namnsdagar och andra mindre saker som bör firas? Men för all del, jag är inte den som inte kan passa pa att fira saker sadär bara. Det är ju ytterligare en anledning till att piffa upp livet lite, unna sig och fa en liten känsla av lyx. Här i Kroatien är det ingen konst kan jag meddela. Snart väntar middag längs kajen. Solong!


Foto: Ikea/livet hemma

Dagens tips: Kroatien!

Passar pa att ursakta att det uppdateras lite daligt pa bloggen...
Jag befinner mig namligen i Kroatien med lite daliga moljligheter till internet. Hoppas ni har overseende och parrar pa att lasa lite gamla goda inlagg fran foregaende manader. Sedan kor vi hart igen nar jag kommer hem! Kika in lite bilder pa min privata blogg:
Insidepettersson

Kram :)

RSS 2.0