Julen smyger sig på

Snön fullkomligt öser ner.
Vi passar på att göra julfint i fönstren. Kan ni förstå att det är jul nu igen?
Det är en speciell känsla att vakna till snöplogen. Vinterlandet kom bara över en natt. Och avsaknaden av en snösop till bilen gjorde sig påmind....
Trevlig helg!
 
 
Foto: Johanna

Lite värme

En brasa för alla
Vilken söt liten sak vi hittade på Rusta! Nu står den i en av montrarna ut mot vägen och allmänheten. Ett varmt inslag i ett kallt vintermörker. Och så snygg till tapeten från Midbec som är funnien i kollektionen Factory.
 
 
Foto: Johanna

Rainforest

Hur vill du ha ditt badrum?
- Vi hjälper dig med en helhetslösning för både funktion och smak.
Personligen skulle jag vilja slå ett slag för regnskogskänsla i duschen. Lite råare väggar, som gärna får vara mörka. Viktigt är också att jobba med naturmaterial. Glasmosaik är alltså inget bra förslag denna gången. Kom ihåg att många växter trivs bra i badrumet! Det får bli kryddan till den till känslan, tropiska duschen.
 
 
 
Foto: Johanna

Grå eller grön jul?

 Grått är flott! And I stand for it.
Krångla helt enkelt inte till det.
Här kommer snygg inslagning från kreativa tomtar....
 
Foto: Ikea/ Livet hemma

Place for playing

Vill du hämta inspiration i fred och ta familjens inredningsbeslut i lugn och ro?
- Du behöver inte någon barnvakt!
Vi har ett hus mitt i butiken och där inne hittar man ett stort och mysigt lekrum för barn i alla åldrar. Det har Helenas dotter Moa med kompisar konstaterat då de idag provleker (pluggar matte) på golvet i lekrummet...
Då jag egentligen anser att de här tre är lite för stora för vårt lekrum, kan jag gissa att dina småttingar inte vill åka hem. :) 
 
Foto: Johanna

Sunrise för 50- talet

Nu är det dags att göra om i våra montrar ut mot vägen!
Vår nu tid gillar 50- talets roliga idéer och starka fäger tillsammans med grafiska mönster. Den korsningen har fått blomma ut i denhär tapeten som ni säkert sett i en del tidningar den senaste tiden. Detta blev den första etappen i mitt montertapetserande inför vintern. Nästan så att den får mig att tänka på Funäsdalens snöbeklädda bergstoppar.
 
Tapeten kommer från Midbec och kartan Miss Print 2 och kostar 875:-/ rulle 
 
Jag tog fram lite ytterligare kreativitet och med hjälp av lite kontaktpapper fick denna plåtburk nytt liv. Ett mycket enkelt sätt att uttrycka sin personliga touch, eller som i det här fallet, matcha tapeten :)
 
Foto: Johanna

Trendenser i tidningskiosken

Paper with out paper...
Äntligen har Fridas trendenser, min favoritblogg om någon missat det, kommit som app att ladda ner till ipad och iphone. Magasinet är på engelska och finns att hitta i tidningskiosken! :)


Foto: Trendenser.se

Som nytt!

Sådär ja!
Nu har de gamla skruttstolarna fårr ny skrud i form av Nordsjö Superfinish. Vitt i glans 40 och mörkgrått i glans 5. Produkten går att få i alla kulörer mellan himmel och jord, i dessa två olika glanser och är även ämnad för golv! Färgen har en unik utflytningsförmåga i jämförelse med andra vattenbaserade produkter. Visst blev det fint? :)
 
Före:
 
Efter:
 
 
 
Foto: Johanna

Hot or not?

Ann- Maris källarskrot kommer upp i ljuset!
Nu ska vi se om jag kan rädda dessa stolar från att hamna på soptippen.
Jag ska nämligen bjuda Nordsjös nya färg Super Finish vattenbaserad upp till kamp och se vad den går för. "Ser ut som sprutmålat" säger man, så vi får se! Jag kommer att måla både stålstommen och sitsarna, men först åker jag på målartvättning och slipning, samt grundning. Wish me luck 
 
Foto: Johanna

RSS 2.0