Drick gott i jul

Glögg ur äpplen eller choklad i mjölk?
Dessa superhärliga dryckestips tänker jag sno med mig och föra vidare.

*Smält mörk choklad i vattenbad och häll i snapsglas. Toppa med pinne och polkagrisar. Låt stelna i kylen.
Snyggt att servera på en bricka tillsammans med het mjölk. Doppa i koppen och njut! Vill man piffa till det kan muggkanten doppas i äggvita och strössel.

*Glögg kan serveras ur urgröpta äpplen med en kanelstång som både smaksättare och dekoration. Gästerna kan med fördel även äta upp sitt glas efteråt.

Fler tips någon? :)






Foto: Frida Ramstedt, IKEA Livet hemma 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0