En sommar som en dröm

Om man hade ett hem eller en stuga som såg ut såhär skulle det vara förbjudet att inte vara noga med hur man väljer att inreda.
Så till er "alla" som har en takvåning med stora fönster, kommer här lite inspiration från senaste Elle interiör. Om inte annat finns det möjlighet att hitta inspiration till andra inredningsprojekt. Det finns många fiffiga detaljer i inredningen/dekoreringen från Nanna Lagerman som väl kan ge dig idéer på hur du skulle kunna förvandla.(Detta nummer var verkligen läsvärt! Litet tips för den som befinner sig på pressbyrån och väntar på ett tåg.. )

Jag gillar idén med kuddarna som sänghimmel, men frågan är hur praktiskt det är... har man inte redan astma så lär man väl få det med tiden av allt damm som samlas. Fler roliga idéer som böcker som stolsben eller att måla på golvet får mig att vilja sätta igång NU! :)



"Ljuset lockar oss att inreda i toner skira som tyllgardiner, sommarens första blommor eller lätta skyar av dimma en tidig sommarmorgon." Patinerat och perfekt, väl använt och alldeles nytt- skönheten ligger i mixen".
Elle Interiör 






Foto: Philip Karlberg, Elle Interiör. Inredare: Nanna Lagerman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0