Drick gott i jul
Glögg ur äpplen eller choklad i mjölk?
Dessa superhärliga dryckestips tänker jag sno med mig och föra vidare.
*Smält mörk choklad i vattenbad och häll i snapsglas. Toppa med pinne och polkagrisar. Låt stelna i kylen.
Snyggt att servera på en bricka tillsammans med het mjölk. Doppa i koppen och njut! Vill man piffa till det kan muggkanten doppas i äggvita och strössel.
*Glögg kan serveras ur urgröpta äpplen med en kanelstång som både smaksättare och dekoration. Gästerna kan med fördel även äta upp sitt glas efteråt.
Fler tips någon? :)



Foto: Frida Ramstedt, IKEA Livet hemma
Dessa superhärliga dryckestips tänker jag sno med mig och föra vidare.
*Smält mörk choklad i vattenbad och häll i snapsglas. Toppa med pinne och polkagrisar. Låt stelna i kylen.
Snyggt att servera på en bricka tillsammans med het mjölk. Doppa i koppen och njut! Vill man piffa till det kan muggkanten doppas i äggvita och strössel.
*Glögg kan serveras ur urgröpta äpplen med en kanelstång som både smaksättare och dekoration. Gästerna kan med fördel även äta upp sitt glas efteråt.
Fler tips någon? :)



Foto: Frida Ramstedt, IKEA Livet hemma
Kommentarer
Trackback