Svanenmärkta Spackel Eco

Nu har det nya Nordsjö spackel Eco äntligen kommit! 
Och vi har redan fått toppbetyg från diverse målare :) Tanken är att man ska gå över till denna miljövänliga produkt som ersättning för det vanliga Nordsjö Spackel Medium. Såhär skriver Nordsjö:

Nordsjö spackel Eco produktbild 

Sveriges och Nordens första
miljömärkta spackel



Nordsjö Spackel Eco är en god nyhet för alla som vill ge miljön en skjuts i rätt riktning. Nordsjö är först i Norden med ett Svanenmärkt spackel.  


Den nordiska miljömärkningen Svanen passar väl in i Nordsjös miljökoncept. Nu kan du äntligen få ett helt miljömärkt rum, från spackel till toppfärg. Svanenmärkningen är en garanti för att Nordsjö Spackel Eco uppfyller de krav som miljömärkningen ställer på hela den nordiska marknaden.


Grunden för ett bra resultat

Men Nordsjö Spackel Eco är inte bara ett miljövänligt val. Det är också marknadens bästa spackel. Spackel är grunden till ett bra målningsarbete och denna nyhet säkerställer en smidig arbetsprocess och ett professionellt resultat. Nordsjö Spackel Eco utjämnar hål, repor och ojämnheter och kan efter några timmars torktid slipas till en jämn yta som ger en perfekt grund till fortsatt målningsarbete.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0